Selecteer een pagina

ALBLASSERDAM – Alle kinderen van de gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank in Alblasserdam, ontvangen dankzij de Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier een cadeau. Marrie Visser van de Lionsclub heeft de cadeaus overhandigd aan Alexandra Verheij van de voedselbank in Alblasserdam.

Linda Groenendijk laat namens de Lionsclub weten: “Wat is er mooier dan blije kindergezichtjes… In deze donkere dagen voor kerst, middenin de tweede lockdown, heeft Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier het spreekwoordelijk ‘lichtje in de duisternis’ gebracht bij Voedselbank Alblasserdam. Niet alle kinderen hebben het geluk om af en toe een cadeautje te krijgen. Dat heeft vaak met geldgebrek te maken. Al voor het begin van corona groeide liefst 1 op de 12 (!) kinderen in Nederland op in armoede. Als gevolg van de huidige ontwikkelingen wordt dit aantal helaas elke dag hoger. Hoe waardevol is het dat ook zij een fijne herinnering aan Kerstmis kunnen hebben!”

Bron: https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2020/12/21/cadeau-voor-alle-kinderen-van-alblasserdamse-voedselbankgezinnen-dankzij-lionsclub/