Selecteer een pagina

Willem IV Rally 10 juni Alblasserdam

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Een nachtzoen, een knuffel, een verhaaltje voor het slapen gaan: juist wanneer ouders en kinderen elkaar het hardst nodig hebben is dit van onschatbare waarde. In het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Erasmus MC-Sophia. Zo kan een gezin heel dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode.

Wij, Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier, willen voor dit doel in actie komen. Daarom organiseren wij op zaterdag 10 juni 2017 de vijfde Willem IV rally. Wij starten dit jaar weer vanuit Alblasserdam. Tijdens deze Willem IV rally – die alles met behendigheid, inzicht en je hersens gebruiken te maken heeft en weinig met snelheid – rijden deelnemende teams in eigen auto’s een landelijke route door de regio, over slingerende dijken en langs uitgestrekte weilanden. De te rijden route staat in het voorafgaand aan de rally te overhandigen kleurrijke roadbook.

Tussen de diverse manieren van navigeren en een aantal klassementsproeven door is  er natuurlijk de pitstop met een lunch om uiteindelijk de dag af te sluiten met een diner en veiling. Daar maken wij uiteindelijk ook het winnende team bekend. Deze combinatie van een mooie route, de sportieve competitie en de verzorging van de inwendige mens zorgt voor een onvergetelijke dag!

Let wel: het aantal deelnemers dat kan meedoen aan de rally is beperkt, de datum is al in zicht en vol = vol!

Naast deelnemers aan de rally zijn wij ook op zoek naar sponsoren om een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Want uiteindelijk zal de gehele (netto) opbrengst van de rally ten goede komen aan het gekozen doel.

Wij willen u vragen om onze actie – en daarmee het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam – te steunen. Door mee te doen als deelnemer aan de rally of door ons te steunen middels een sponsorbijdrage. Beide mag natuurlijk ook!

Bij deze uitnodiging vindt u een link naar het inschrijfformulier voor deelname aan de rally. U kunt dit formulier invullen en getekend naar ons mailen. Op het inschrijfformulier treft u een overzicht aan met de extra mogelijkheden tot sponsoring.

Bij voorbaat alvast hartelijk dank voor uw ondersteuning namens het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Met vriendelijke groet namens al leden,
Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier

Guido Revet
President

Bekijk hier onze Rally pagina en nog meer foto’s